logo
A powerful architecture & Construction theme. Construct your website in the perfect Ratio.
Alienum phaedrum torquatos nec eu, vis detraxit periculis ex, nihil expetendis in mei. Mei an pericula
Title Image

Over Ons

Jeppe Stes

In 2011 kreeg ik mijn diploma houtbewerking in handen en koos ik ervoor om te beginnen als dakwerker bij een gerenommeerd bedrijf in daktimmer. Na 2,5 jaar besloot ik om me in een ander avontuur te storten bij een beginnende en groeiende zaak in Loenhout. Na deze jarenlange ervaring en een tijdje in bijberoep mijn eigen projecten af te werken, had ik het gevoel dat de tijd rijp was om volledig zelfstandig te worden. Een weloverwogen, maar gewaagde keuze waar ik nog geen dag spijt van heb. Ik ben een harde werker die bij al zijn projecten geen enkel detail over het hoofd wil zien.

De waardering die ik van mijn klanten krijg, stimuleert me om nog meer door te groeien. Elke dag staan we met veel passie klaar om de dak- en timmerdromen van onze klanten waar te maken. Of het nu gaat om een groot project of kleine klus niets is voor ons te veel.

Bij Dak- en Timmerwerken Jeppe Stes draag ik, als zelfwerkende zaakvoerder,  een persoonlijke aanpak hoog in het vaandel. Ik kom dan ook graag eerst bij je langs om eens te horen welke materiaal- en constructiewensen er zijn. Daarna meet ik alles even op en ga ik aan de slag met jullie persoonlijke offerte.

Bij nieuwbouw ga ik te werk aan de hand van het bouwplan en sta ik in nauw contact met de aannemers. Door alles goed op elkaar af te stemmen, weet ik precies wanneer we de stelkepers moeten plaatsen voor het metselwerk van de puntgevels. Daken worden ondersteund door complexe constructies die de uitstraling van het dak en de woning mee vorm geven. Daarom vind ik het belangrijk om de lat voor mezelf en mijn medewerkers steeds hoog te leggen. Hierdoor kunnen  we elke keer opnieuw met trots terugblikken op onze realisaties.

Het logo van Dak-en Timmerwerken Jeppe Stes zal je meestal opmerken in het straatbeeld van de regio Noorderkempen. Aarzel dus zeker niet om me te contacteren met al je dakvragen want Ik neem graag de tijd voor een vrijblijvende offerte.

Meer informatie nodig of een offerte?

Contacteer Ons